زهرا ابراهيمي ادامه داد: ما هنرمندان زيادي براي ارائه طرحهاي نو و براي بهره گيري از هنرهاي سنتي ايراني در دوخت لباس داريم که با بهره مندي از آنها مي توان به نوعي به نمايش نمودهاي سنتي و تاريخي خودمان بپردازيم.
وي با اشاره به اينکه معرفي صنعت دست و هنر هنرمندان ايراني تنها در قالب نمايشگاهي و به اين شکل مفيد نيست، اظهار داشت: متأسفانه تبليغات کم نمايشگاهي سبب شده است که بسياري از مردم يا هنرهاي اين چنيني را نشناسند و يا به نوعي موارد کاربرد آن را ندانند.
اين صنعتگر قشمي با بيان اينکه بسياري از صنعتگران مناطق محروم چون ما حتي امکان حضور در نمايشگاههايي از اين دست را ندارند، گفت: هنرمندان هميشه در حاشيه بودند و برآورده نشدن نيازهايشان در طول زمان آنها را از حضور در مجامع اين چنيني غافل کرده است.
ابراهيمي افزود: براي اولين بار است که از يک شهرستان کوچک براي حضور براي عرضه توليداتمان حاضر شدهايم و متآسفانه تبليغات کم براي اين نمايشگاه در عرصه صنايع دستي حاضر در آن باعث شده بسياري فکر کنند توليدات براي فروش به اينجا نيامده است.
وي تصريح کرد: عمده فروش ما در سطح شهرستان خودمان به ارائه آثار در قالب يک نمايشگاه دائمي که اکثر هزينههاي آن برعهده صنعتگر است مربوط مي شود که تقريباً حرفه ما را به يک کار فصلي تيديل کرده است.
اين هنرمند گلابتون دوزي محروميت را عامل مؤثر در ناشناس ماندن و معرفي نشدن بسياري از رشتههاي صنايع دستي دانست و افزود : تمامي فروش ما به زمان حضور گردشگر در شهرستان آن هم در فصولي جز تابستان مربوط مي شود که نمي تواند پاسخگوي امرار معاش هنرمندان آن منطقه باشد.
ابراهيمي خاطرنشان کرد: بسياري از صنعتگران هنوز طريقه معرفي و بيان مشکلات خود را به مسئولان نمي دانند که اين عامل نيز بر مشکلات آنها روزبهروز مي افزايد.
111/
انتهای پیام/